You are currently viewing 3 pravi razlogi zakaj izbrati lesene ročke za stojo!
Športna oblačila in pripomočki Imperiyum

3 pravi razlogi zakaj izbrati lesene ročke za stojo!

  • Post category:Vadba

Ročke za stojo oziroma z tujko parallettes vam bodo v večini primerov nudile boljšo varnost oz. vam bodo zaradi dobrega oprijema izboljšale nadzor nad vašim telesom pri izvajanju stoje na rokah.

1.- Zelo je pomembno, da vam ročke ne povzročajo dodatnih psiholoških skrbi, zato morajo biti te ročke kvalitetne in obvezno morajo imeti nedrsečo gumirano podlago, kot ji imajo vse Imperiyum ročke. Ko so ti pogoji izpolnjujejo boste že ob prvem poizkusu videli koliko imate lahko več nadzora z stojo na ročkah kot pa z stojo na dlaneh. Seveda morate paziti, z vajami postopoma začnete, kot je opisano že v enem od naših člankov 7 pravih nasvetov za popolno stojo. Pomembno je poudariti, da mnogo začetnikov ob učenju stoje, prehitro obupa še preden jo zares osvojijo. Glavni krivec za to je bolečina na zgornjem delu zapestja.

Ta pride zaradi ponavljajočih se gibov, ki jih telo ni vajeno. Vaše zapestje mora kar na enkrat v popolnem pregibu prenašati vso vašo telesno težo. Ravno zato je še toliko bolj pomembno, da izvajate stojo na ročkah, saj ta zaradi bolj naravnega giba ne tišči v skrajnost pregiba ter tako omogoča, da je vaše zapestje bolj sproščeno. To vam bo še dodatno omogočalo boljši fokus nadzora nad stojo.

2.- Lesene ročke imajo lahko res veliko vlogo pri oblikovanju in nadgrajevanju telesa. Še posebej pri izgradnji zgornjega, dela telesa kot je ramenski obroč in pa prsne mišice. Tudi tukaj ima zelo pomemben faktor nedrseča gumirana podlaga na dnu ročk. Z ročkami se izvajajo sklece vseh vrst in res nebi bil prijeten občutek, da vam roki drsijo vsaka v svojo stran kot smo to že mnogi doživeli. Na prvem mestu je vedno varnost in udobje, pa naj gre za se še tko enostaven športni pripomoček kot so lese ročke za stojo.

3.- Da pa ne boste jačali samo ramenskega obroča pa z ročkami lahko izvajate raznovrstne vaje za trebušne mišice. Nekaj dobrih vaj najdete tudi v naših posnetkih na Instagramu @IMPERIYUM. Pri vseh teh vajah boste še kako občutili stabilnost lesenih ročk imperiyum. Ker domišljija ne pozna meja lahko z pomočjo ročk natrenirate ali pa samo raztegujete tudi vaše mečne mišice. Z sprednjim delom stopite na palico ročk in peto potisnete proti tlom. Roke pa za varnost prislonite na zid. Z ročkami imperiyum ne boste imeli več izgovorov, da se doma ne da trenirati. Še boljše pa je to, ker so tako lahke in majhne so z lahkoto prenesljiv športni pripomoček .

www.imperiyum.si
https://www.facebook.com/imperiyum
https://www.instagram.com/imperiyum/

Ročke za stojo Imperiyum!
Ročke za stojo Imperiyum!