You are currently viewing Kakšne so popolne ženske pajkice?
Športna oblačila Imperiyum, popolne ženske pajkice.

Kakšne so popolne ženske pajkice?


Vsaka ženska ima doma vsaj en kos pajkic pa naj bodo to športne pajkice ali pajkice za prosti čas.

Enostavno si punce ne predstavljamo življenja brez pajkic!
Pajkice nam dajo svobodo med gibanjem, ker so lahkotne in prijetne. Prilagajajo se na vsako telo neglede na našo telesno pripravljenost. No tukaj sem opisala lastnosti idealnih pajkic, katere je pa težko dobiti. Ženske vedno najdemo nekaj kar nas zmoti.

Pogosta težava določenih pajkic se prične z prosojnostjo ob kakšnem predklonu ali pa so iz trdega materiala, ki ne diha in se slabo razteza.
Določeni modeli pa so že skoraj popolni ampak občutljivi na dražljaje in zaradi mehkosti nase povlečejo vse prašne mucke. Običajno se srečamo z neudobnim pasom, ki nas tišči ali pa se neprijetno med sedenjem zvija.
Vedno so prisotne nekakšne prednosti in slabosti, ki nam dajejo pomisleke pred nakupom pravih pajkic.

Ženske pajkice


Skozi leta se posodabljajo materiali in ustvarjajo posebne izboljšave, ki so naklonjene različnim tipom uporabnic.
Sama moram priznati, da sem zelo zahtevna uporabnica pajkic. Vedno sem našla nekaj kar me je zmotilo. Če so bile pa že dobre pa je bila previsoka cena.

Zato sem se odločila, da raziščem trg za ženske pajkice in tako veliko truda vložila v raziskovanje idealnih modelov. Pregledala sem vsaj 50+ različnih vzorcev – modelov vseh znamk.
Največji problem sem zaznala v kvaliteti in prosojnosti pajkic.
Veliko svojega časa preživim na treningih zato še kako dobro vem, da smo vse punce zelo občutljive, ko so športne pajkice prosojne ob raznih gibih med vadbo!

Moje raziskovanje me je pripeljalo do točke, ko sem si rekla, da hočem puncam ponudit nekaj več in sicer res dobre športne pajkice, ki jih ne bodo pustile na cedilu.

Moj namen je, da bi se vse počutile udobno in hkrati privarčevale kakšen evro. Zagotavljam vam, da vas bodo pajkice IMPERIYUM pozitivno presenetile tako kot večino uporabnic, ki jih ne morejo prehvaliti.

Ženske pajkice
ICEY pajkice

Vam pripišem nekaj primerov:

Vita: »Imam vse možne znamke pajkic pa moram iskreno povedat, da so mi vaše najljubše!!«

Polona: »Živjo, Valentina to so že tretje pajkice imperiyum in so vse odlične. Nosim jih povsod najraje za trening joge.
Hvala, naročim še.«

Ines: »Oi. Pajkice so me več kot pozitivno presenetile. Ne vem kako vam uspe ampak udobje je res na nivoju«

To je le nekaj sporočil strank, ki jih vsakodnevno dobim in moram priznati, da me to prav toplo pogreje, ker se zavedam koliko puncam pomeni, ko dobijo ravno take pajkice kot so si želele.

Ženske pajkice

https://imperiyum.si/product-category/oblacila/

https://www.instagram.com/imperiyum/

https://www.facebook.com/imperiyum