You are currently viewing Kratke pajkice – 5 nasvetov za popolno izbiro.
Ženske kratke pajkice

Kratke pajkice – 5 nasvetov za popolno izbiro.

Ker se poletje hitro bliža, je čas, da začnete razmišljati o svoji garderobi za toplejše mesece. Eden najpomembnejših kosov poletne garderobe so dobre kratke pajkice. Ne glede na to, ali greste na plažo, na sprehod ali samo poležavate okoli hiše je dobro imeti udobne kratke hlače.

V tem blogu bomo preučili vse, kar morate vedeti, da najdete popolne kratke pajkice za vas.

1) Materialne zadeve

Prva stvar, na katero morate biti pozorni, ko iščete udobne kratke pajkice je material. Poiščite materiale, ki so lahki in zračni in neprosojni. Ti materiali vas bodo ohladili in bodo udobni tudi v najbolj vročih dneh.

2) Dolžina in prileganje

Dolžina in prileganje vaših kratkih hlač lahko močno vplivata na vašo raven udobja. Poiščite kratke pajkice, ki so nekje na polovici, med pasom in koleni. Ta dolžina vam bo omogočila veliko gibanja, hkrati pa se boste počutili svobodno.

Ko gre za prileganje, poiščite take, ki so oprijete a ne pretesne. Nihče si ne želi počutiti utesnjenega zato glejte, da so te mehke in elastične.

Foxy kratke pajkice

3) Pas

Pas je še en pomemben dejavnik, ki ga morate upoštevati pri iskanju udobnih kratkih pajkic. Poiščite kratke pajkice z udobnim, raztegljivim pasom, ki se vam ne bo zarezal v kožo ali pustil sledi. Elastični pasovi so odlična možnost za popolno udobje.

4) Nova brezšivna tehnologija

Mogoče še niste slišali ampak nova brezšivna tehnologija nam omogoča izdelavo pajkic v enem kosu. To pa prinese boljšo kakovost, večjo elastičnost materiala, ki je obenem velik faktor za najboljše udobje.

ICEY kratke hlače

5) Vsestranskost

Na koncu razmislite, kako vsestranske so vaše kratke pajkice. Poiščite kratke pajkice, ki jih lahko oblečete za razne priložnosti naj bo to trening, nakupi ali sprehodi. Tako boste imeli več možnosti, da jih nosite in kar najbolje izkoristite svojo naložbo.

Skratka izbira popolnih kratkih pajkic je odvisna od kombinacije materiala, dolžine kroja, udobja pasu, vsestranskosti in tehnologije. Če boste upoštevali te dejavnike, boste najlažje našli najboljše kratke pajkice, ki jih boste z veseljem nosili za razne priložnosti v toplih dneh.

Na podlagi raziskav smo za vas izbrali najboljši model, ki se odlično poda na vsako postavo!

ICEY kratke hlače/pajkice
Foxy kratke hlače in Aurora top

https://www.instagram.com/imperiyum/

https://www.facebook.com/imperiyum